Hobby: Ce îmi place să fac în timpul meu liber

Pictură

Din 2004 sunt membră a Asociatiei Artiștilor Plastici “Amfora” Constanța, iar de atunci pictez în rarele mele momente de inspirație. De-a lungul timpului am expus în diverse galerii de artă, singură sau împreună cu alți artiști.

Voi pregăti în curând o mică galerie online, cu picturi din fiecare gen pe care l-am abordat.

 

Fotografie

De când mi-am luat primul aparat foto digital fotografiez orice mi se pare câtuși de puțin interesant. De-a lungul timpului am strâns un număr impresionant de fotografii, și am decis ca fiecărei postări de pe blog să îi asociez o poză făcută de mine.

Am avut până acum un Nikon de 5MP (la care am renunțat când i s-a spart protecția de pe acumulator), unul de 8MP (căruia i-a intrat praf în obiectiv și niciun service n-a fost în stare să îl scoată), și acum folosesc un Fujitsu de 12MP.

 

Voluntariat

Într-adevăr, voluntariatul poate fi considerat cu greu o artă, dar am simțit nevoia de a adăuga și acest tip de activitate pe site-ul meu. Îmi place să mă implic în acțiuni de voluntariat. Am fost președintele Crucii Roșii (filiala Medgidia), perioadă în care am organizat un Curs de Surori de Cruce Roșie.

Din 2000 până în prezent coordonez Programul Internațional Eco-Școala în liceu, iar din 2006 sunt și coordonator zonal al acestuia. Un alt program european pe care il coordonez este Agenda Europa.

 

Coordonare

După cum am scris și în pagina de Informații, îmi place să mă aflu printre persoane talentate, iar asta îi include și pe tinerii cu potențial.

De-a lungul timpului am coordonat numeroși elevi cu talent în diverse domenii: literatură, grafică, pictură, chiar și informatică. Rezultatele nu au întârziat să apară, sub forma diplomelor, a premiilor și a invitațiilor la studiu în străinătate.

Pe site-ul Liceului Teoretic “Nicolae Bălcescu” găsiți detalii despre activitatea mea educativă.