Mici modificări la site

Articol scris de Eduard.

Mi-am luat azi libertatea să mai umblu un pic la blog pentru a corecta niște mici greșeli de prost pe care le-am făcut în primele mele săptămâni de lucru la site. Știu că lucrurile astea nu interesează pe nimeni, dar dacă nu vă scoteam ochii cu ele nu le-ați fi apreciat.

Dar nu am făcut-o numai pentru a mă scălda în admirația voastră (deși comentariile tip “Ooo Eduard, mărețule umblător de chestii la site, te rugăm să accepți ofrandele noastre pentru munca depusă pentru a-ți corecta propriile greșeli de programare“, cum spuneam, comentariile de acest gen sunt binevenite și le voi aproba eu însumi). Am făcut-o pentru a vă garanta eu însumi, prin puterea cu care m-am învestit tot eu însumi, că doar câteva luni ne mai despart de momentul în care CarmenȚanu.ro va fi în top 10 bloguri de turism din România.

Pentru a mă asigura că predicția mea se va îndeplini și că nu o să mă fac de râs, am luat câteva măsuri:

1. Am făcut tot ce îmi stătea în putere pentru a menține funcționalitatea perfectă a blogului, și voi continua să o fac.

2. M-am asigurat că autoarea are suficientă motivație pentru a scrie, și că nu mai are alte lucruri cu care să își ocupe timpul. În plus, se pare că, mai nou, are tendința să umple articolele de poze, un lucru extraordinar din punctul meu de vedere.

3. Am susținut-o să își facă cont pe Facebook (băgați-o la prieteni și vă va anunța de fiecare dată când va scrie un nou articol) și, când termin școala pe anul ăsta, o să pun niște butoane pe site pentru dat like pe Facebook, retweet, digg, șamd. Mai multe profiluri online urmează să apară când o să am eu chef. Sau ea.

4. Probabil cel mai important lucru dintre toate, am făcut ceva cercetări legate de cuvintele-cheie ale site-ului și le-am schimbat cu unele noi legate strict de turism (deși pe blog vor continua să mai apară criticile ei la adresa sistemului educațional românesc și lamentările ei legate de starea politică a țării). Chiar dacă acum titlul site-ului arată un pic mai spammy, vă asigur că e de bine, și că reflectă mult mai mult conținutul decât o făcea înainte. Singura problemă este că Google nu-i prea previzibil, așa că schimbările făcute au șanse atât cât să ne ducă pe prima pagină la niște căutări precum obiective turistice sau hartă turistică România, cât și să îngroape întreg blogul undeva între paginile 35 și 48. Dar o să vedem rezultatele cam într-o lună.

5. Blogul continuă să nu aibă niciun fel de reclame, pentru că vrem ca cititorii să ne acorde încredere deplină. Deci dacă vreți să susțineți acest lucru, pur și simplu lăsați un comentariu și/sau informați-vă prietenii în legătură cu existența acestui site. Scopul autoarei este să facă din acest blog o comunitate de oameni interesați de turism, dar nu poate face acest lucru dacă cititorii ei sunt inactivi.

Serios, lăsați un comentariu. Chiar acum. Dar nu la articolul ăsta, pentru că nu contează. Lăsați-l la articolul de mai jos, despre Liverpool.

Toate cele bune vă doresc,

Eduard.

One response to “Mici modificări la site”

  1. Lili says:

    Ooo Eduard, mărețule umblător de chestii la site, te rugăm să accepți ofrandele noastre pentru munca depusă pentru a-ți corecta propriile greșeli de programare :))) Foarte tare! Bravo Eduard pentru articol :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *