Mădălina Ghenea – Regal de bun simț

Am auzit în ultimele luni despre ea la televizor prin prisma posibilei relații cu Leonardo di Caprio. Mi-am zis atunci că este încă o Pestriță cocoțată pe un nume să-și facă un tarif mai mare. Am umărit vrând-nevrând aceste speculații, dar – surpriză! Nu ne-a zis nici ce inel i-a dat, nici ce chiloți poartă el, nimic din toate astea. Am hotărât atunci că merită să urmăresc cazul, fie și numai prin ineditul faptului că nu se lăuda că au stat pe același balcon.

Am văzut-o la Mihai Gâdea în emisiune. Am rămas realmente impresionată de frumusețea exterioară dar mai ales interioară a acestei tinere de doar 23 de ani. Modelele vin rar, dar ea este cu adevărat un model.

Dacă anii trecuți toate fetele voiau să se facă Monici, aș dori din suflet ca interviul acestei minunate românce să inspire generația aceasta care abia intră în viață dar nu pare a mai avea nicio șansă la ea, cel puțin nu la una decentă.

Am ascultat cu răbdare răspunsurile ei abia șoptite. Ființa aceasta atât de fragilă transmite atâta bun simț, modestie și determinare în ceea ce face, că m-am surprins că nu a fost nevoie să-mi apăr urechile de țipetele agresive și vulgare strigate prin sticlă de pițiponci și pițipoance care ne invadează vizual și auditiv, bieți al și a lui , fie ei copii, amanți, amante, neveste și soți aparținători.

Mădălina Ghenea, m-ai făcut să te respect pentru ceea ce ești, nu pentru cel cu care ești. Îți admir seriozitatea și corectitudinea în relația cu tine în primul rând. Sunt convinsă că planul tău împlinit va fi urmat de visul tău împlinit!

Avem nevoie de detoxifiere morală. Emisiunea aceasta a făcut-o din plin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *