Schimbări de Anul Nou

Articol scris de Eduard.

Suntem la munte, și motivul pentru care proprietara de drept a blogului nu a mai postat în ultimele zile este faptul că aici avem un singur modem de internet mobil și este al meu.

Așa că săptămâna asta îi voi ține eu locul și voi scrie ceva ce probabil că nu interesează pe nimeni. Dar tot voi scrie, pentru că eu sunt la comandă acum.

Drept cadou de Moș Crăciun, sau de împlinirea unui an de la deschiderea blogului, sau de Hanukkah sau orice altă sărbătoare care se întâmplă să aibă loc zilele astea, i-am făcut câteva schimbări la site pe care și le dorea de mult:

Cam asta a fost tot ce am avut de zis. Nu vă așteptați să postez prea des pe-aici, pentru că sunt un om ocupat. Dar, din când în când, poate o să mă mai bag și eu în seamă. Nu știu sigur.

Cu ocazia asta îmi permit să o și sancționez cu somație publică pentru că încă nu a adăugat niște imagini mai de Doamne-ajută la paginile de Informații și Hobby. Să sperăm că o va face imediat că dă de o conexiune la net pe care nu sunt eu stăpân suprem.

2 responses to “Schimbări de Anul Nou”

 1. Elena Madalina Buhus says:

  In urma unei reuniuni ad-hoc si a unei discutii care s-a indreptat inevitabil si spre subiectul “ani de liceu”, v-am cautat blogul.
  Felicitari, Edi pentru post.. a fost o delectare! te rugam sa mai scrii!

  Va imbratisam (literar),
  Madalina Buhus si Madalina Pascu

 2. Eduard says:

  Pai… daca se cere. :-??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *