Poze de la eclipsa

La multi ani va urez si sa aveti rabdare cu toti, cu toate si in toate!

Stiti cum e cu promisiunea facuta, e mai rea decat datoria! Eu am spus ca voi posta zilnic pe blog, dar nu am avut cum sa ma tin de cuvant… si trebuia sa compensez cu ceva, asa ca postez poze cu eclipsa, facute de mine in apropiere de Urziceni.

Am fost singura la drum cu eclipsa. M-a urmat in dreapta sus, cumintica, spectaculoasa, enigmatica, vizibila pe alocuri, acoperita de nori in alte momente, deasupra zapezii care acoperea si unea totul: cer si pamant, apa si pasari. Ceata m-a invaluit tot drumul de la munte pana in Dobrogea.

Televizorul ne dezumanizeaza. Percepem cele din jurul nostru cu o detasare demna de o vizita pe canapeaua psihologului. Am urmarit atat de multe stiri cu accidente rutiere incat cele din jurul nostru nu ne mai starnesc emotia fireasca. Poate doar atunci cand suntem noi implicati sau cei din imediata apropiere… oricum, oameni buni, spre ce ne indreptam?

Eclipsa am urmarit-o sau m-a urmarit pe tot parcursul ei, in imensitatea de zapada, ceata, chiciura si singuratate de pe drumurile patriei. Am oprit in plin camp sa fac fotografii asa cum am facut si la eclipsa din ‘99.

Unde voi fi peste 15 ani la urmatoarea eclipsa? Dar voi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *